Tienaa rahaa katsomalla mainoksia – miten se toimii?

Tienaa rahaa katsomalla mainoksia

Haluaisitko tienata rahaa netissä mutta et tiedä miten? Miltä kuulostaisi tienaa rahaa katsomalla mainoksia? Aluksi se kuulostaa varmasti käsittämättömältä tavalta tienata ja jopa huijaukselta, mutta se on täysin mahdollista.

On olemassa useita sovelluksia sekä sivustoja, joilla voi saada itselleen ihan mukavat tienestit. Yhteisenä nimittäjänä näillä kaikilla on vaivattomuus. Voit vaikkapa asentaa puhelimeesi sovelluksen, joka aina lukitusnäytön avatessasi näyttää sinulle mainoksen. Mikäli kiinnostuit tuotteesta tai palvelusta, voit klikata mainosta. Mikäli mainos ei herättänyt mielenkiintoasi, voit jatkaa puhelimesi käyttöä aivan normaalisti.

Kenelle mainosten katselu rahaa vastaan sopii?

Mainosten katselu ja siitä tienaaminen soveltuu henkilöille, jotka haluavat ansaita lisätienestejä kuluttamatta siihen paljoa aikaa. Myöskään mikäli on kovin huolissaan omasta yksityisyydestään eikä luota yritysten tietojen suojaamisen tasoon, ei ehkä voi tällaiseen hommaan alkaa.

Yksityisyys

Palvelua tarjoavat yritykset suojaavat henkilötiedot sekä yksityisyyden. Käyttäjien henkilökohtaisia tietoja ei jaeta tai myydä kolmansille osapuolille, ellei käyttäjä anna lupaa jakaa vahvistettua sähköpostiosoitettaan tai puhelinnumeroaan korvausta vastaan. Siinäkin tapauksessa jaetaan ainoastaan sähköpostiosoite tai puhelinnumero, ei koskaan muita yhteystietojasi. Myöskään suomalaiset nettikasinot eivät luovuta tietojasi eteenpäin.

Mainostajat saavat kampanjoidensa lopussa yksityiskohtaisia analyysejä, jotka osoittavat heidän mainoksiaan katsoneiden ja heidän tarjouksiaan ladanneiden/lunastettujen henkilöiden ominaisuudet. He eivät kuitenkaan saa mitään tietoja henkilöllisyydestäsi. Mainostaja voi ottaa sinuun yhteyttä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi kautta, jos päätät myydä sen heille.

Swagbucks

Swagbucks on johtava yritys, tarjoten laajan valikoiman uskollisuus- ja kuluttajapalkkio-ohjelmia. Swagbucksilla voit ansaita palkintoja normaaleista online-aktiviteeteista, kuten kyselyihin vastaamisesta, videoiden katselusta, pelien pelaamisesta, verkkokaupoista jne. Saat viisi palkintopistettä liittymisbonuksena. Palkintopisteitä kutsutaan nimellä Swag Bucks.

Voit valita Payoneerin tai Paypalin kotiutuksen palkintopisteistäsi (SB) riippuen. Voit myös valita Amazon-lahjakortit. Ja jos olet kiinnostunut, voit käyttää SB:täsi lahjoitusten tekemiseen eri kansalaisjärjestöille.

AdWallet

Jos etsit verkkosivustoa tai alustaa, jolla voit ansaita rahaa vain katsomalla videomainoksia, tutustu verkkosivustoon nimeltä AdWallet. Luo tili verkkosivustolle napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa SignUp-painiketta ja voit alkaa ansaitsemaan rahaa heti.

Voit ansaita jopa $ 3,00 katsomalla vain yhden mainoksen. Saat yhden dollarin lisää, kun suosittelet ystäviäsi ja hekin alkavat käyttää tätä sovellusta. Kun olet kerryttänyt 10 dollaria tilillesi, voit nostaa käteistä pankkitilillesi tai Paypal-tilillesi. Tämän lisäksi voit käyttää näitä pisteitä saadaksesi lahjakortteja, jotka liittyvät Amazoniin ja muihin luettelossa oleviin verkkokauppasivustoihin.

Plussat ja miinukset

Plussat

  • Saat tienestejä vapaa-ajallasi
  • Helppo ansaintatapa. Sovelluksilla ja verkkosivustoilla on kuvitetut käyttöliittymät, jotka kaikki helposti ymmärtävät. Sovellusten käyttämiselle ei ole vaatimuksia.
  • Ei maksa sinulle mitään. Tarvitset vain älypuhelimen ja hyvän Internet-yhteyden. Näiden sovellusten käyttämiseen ei tarvita suuria koneita ja vempaimia.
  • Välitöntä tuloa. Heti kun suoritat jonkin tietyn tehtävän, saat rahat välittömästi tilillesi. Maksun kotiuttamisessa ei tule paperityötä tai viivästystä.
  • Erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa. Näissä sovelluksissa on monia tapoja tienata, voit esimerkiksi pelata pelejä, osallistua kyselyihin, asentaa sovelluksia ja tietysti katsella mainoksia älypuhelimissa.
  • Ansaitse kotoa käsin. Ansaitaksesi rahaa sinun ei tarvitse poistua edes kotoa. Voit ansaita rahaa vain istumalla kotona sohvalla. Ota netti käyttöön älypuhelimella tai tietokoneella ja ala ansaitsemaan rahaa.
  • Suojatut maksut. Oletko huolissasi maksujen turvallisuudesta? Älä huoli, näillä sovelluksilla ja verkkosivustoilla on käytössään suojatut maksutavat. Kaikki sivustot ja sovellukset ovat luotettavia, joten voit käyttää näitä sovelluksia täysin huoletta.
  • Useita maksutapoja. Kaikilla ei välttämättä ole Paypal- tai muita online-maksutapoja, mutta vaihtoehtoina on useita eri maksutapoja, kuten pankkisiirto, Skrill sekä muut online-tavat.

Miinukset

  • Ihan kaikki sovellukset eivät ehkä ole saatavilla omassa maassasi
  • Tehtävistä/katseluista maksettava kertakorvaus on melko vaatimaton, joten on suoritettava monia tehtäviä/katsottava paljon mainoksia saadakseen isomman summan kasaan. Voit vaikka optimoida tehtävien suorittamisen, optimointi tarkoittaa tehtävän suorittamista parhaalla mahdollisella tavalla. 

Loppukaneetti

Sovellukset

Nämä ovat siis joitain parhaista sovelluksista ja sivustoista, joilla voit katsella mainoksia rahasta. Napsauttamalla mainoksia ansaitset enemmän rahaa. Lisäksi voit myös pelata pelejä, suorittaa erilaisia tehtäviä, täyttää palautelomakkeita, ansaita pisteitä, ansaita palkintoja ansaitaksesi rahaa.

Sinulla on siis mahdollisuus tienata kotoa käsin. Ja vieläpä niinkin oudolla tavalla kuin tienaa rahaa katsomalla mainoksia. Jos sinulla on paljon vapaa-aikaa ja haluat tehdä siitä tuottavaa, voit kokeilla mitä tahansa näistä mainosten katselusta maksavaa sovellusta saadaksesi ylimääräistä tienestiä.